In het vierde jaar van de richting Restaurant en keuken oefenen de leerlingen hun vaardigheden eerst binnen de klas. Ze ontvangen daarna ook klanten om levensecht aan hun leerdoelen te werken. Klanten kunnen zowel van binnen als van buiten de school komen. Leerlingen serveren op vaste ogenblikken hun menu tegen een betaalbare prijs.

Op de school kan enkel cash of met Payconiq betaald worden.

Prijs: 3 gangenmenu 15 euro (zonder dranken). 
 

MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG GESLOTEN
WOENSDAG GESLOTEN
DONDERDAG GESLOTEN
VRIJDAG 11u45 - 13u25

 

Menu

 

13/10

Soepje op Ardense wijze
Gebakken zalmmoot met mousselinesaus of kruidenboter, warme tomaat en zeekraal en aardappelwaaiertjes Trio van soesjes

20/10

Romige pompoensoep
Gegratineerde visschelp met duchesseaardappelen
Tiramisu Veneto

27/10

Tartaar van rauwe en gerookte zalm met dille en avocado
Gegrilde steak met hofmeesterboter, gemengde sla en stroaardappelen
Moelleux van chocolade en gepocheerde peer

10/11 Geen restaurant (Prikkeldagen 4RK)
17/11

Huisgemaakte kaaskroketten
Zooi van kip in eigen nat, cocotteaardappelen en fijne groenten
Gevarieerd dessertbord

24/11 Gevulde paddenstoelen met duxelle en toastbrood
Gebakken eendenborst met pepersaus, warme appel, veenbessen en amandelkroketten
Sabayon van vanille-ijs
1/12 Consommé onder dak
Ragout van Everzwijn met bier en gratinaardappelen
Crème brûlée
8/12 Witloofsoep
Fazant met portosaus, boontjes en gebakken krielaardappeltjes
Flensjes met gekarameliseerde appel
15/12 FIE-periode
22/12 Rapport
12/01 Toast met gegrilde makreel
‘Taatjespap’ met gepocheerd ei en garnalen
Banketbakkersroom met gestoofde appeltjes
19/01 Uiensoep
Stoofpotje van varkenswangetjes met frisse salade en krielaardappelen
Duo van chocomousse
26/01 Knolselderpastinaaksoepje
Varkenshaasje met jagersaus en aardappelkroketten
Rolbiscuit met ananas en slagroom
2/02 Valentijnsmenu (eigen keuze leerlingen)
9/02

Valentijnsmenu (eigen keuze leerlingen)

16/02 Krokusvakantie
23/02 Lauwe salade van quinoa met gebakken gamba’s
Pakketje van tongschar in bouillon van garnalen, prei en wortel vergezeld door Parisienne aardappelen
Dame Blanche
1/03 Carpaccio van komkommer met geitenkaas
Vis in de oven, lamsoor, zeekraal, jonge spinazie en ovenaardappelen
Appelroosje
8/03

Bloemkoolsoep Dubarry met bloemkoolroosjes en kervel
Kalkoenfilet met Provençaalse saus en risotto
Cake met appel en kaneel

15/03 Huisgemaakte ravioli met ricotta
Pizza
Panna cotta
22/03 FIE-periode
29/03

Oudercontact

19/04 Tom Kha Kai soepje
Pad Thai
Mango float
26/04 Lenterolletjes
Nasi goreng
Aziatische panna cotta
3/05 Currysoep met rijst
Pokébowl
Mini loempia met banaan en chocolade
10/05 Brugdag O.H. Hemelvaart
17/05 Carpaccio van rundsvlees
Amerikaanse burger met salade
Cheesecake
23/05 Leerlingen op 3-daagse
31/05 Leerlingen op uitstap
7/06 Bagel met zalm en dille
Amerikaanse steak met frietjes en frisse salade
Fluffy pancakes
14/06 FIE-project voor eigen ouders
21/06 FIE-project voor eigen ouders

 

Ontdek het volledige studieaanbod van College ten Doorn

College ten Doorn is een warme school met veel opleidingsmogelijkheden. De grote en groene campus van College ten Doorn geeft onderdak aan 4 verschillende scholen: Talentum (voorheen middenschool, 1ste en 2e jaar), Collegium (voorheen ASO-school, 3e tot 6e jaar), Practicum (voorheen BSO-school, 3e tot 7e jaar) en Spectrum (voorheen TSO-school, 3e tot 6e jaar). Het zijn 4 aparte eenheden op één campusterrein.

Lees meer

 

Hoofdingang College ten Doorn  Zuidmoerstraat 125 Eeklo